Museumschip Hudson

Home     De Hudson    Tentoonstelling    Uit het archief    Media   Algemene informatie  SponsorpaginanFacebook  Twitter

 

Sponsorpagina

 

 

Stichting Help de Hudson   

Bent (of kent) u een ondernemer die ons een warm hart toe wilt dragen? Of heeft u geen eigen bedrijf, maar wilt u ons wel graag helpen? Dan zijn wij op zoek naar u! Sponsoring is al mogelijk vanaf elk gewenst bedrag

De Stichting Help de Hudson bestaat sinds 1989. De heer P. de Nijs nam het initiatief om de Hudson in de oude staat te herstellen. Sindsdien hebben vrijwilligers heel wat uren gewerkt om het schip in optimale conditie te houden. Dat doen ze met veel liefde. Ze onderhouden het schip en geven ook rondleidingen. De magie van de oude zeesleper blijft door hun inzet bewaard.

   

 

Voor het museumschip HUDSON staat een zeer belangrijk project op stapel.

Het nog originele teakhouten dek vertoont na 78 jaar trouwe dienst diverse lekkages en moet gerestaureerd worden.

Alle deknaden en afstopdoppen worden vernieuwd. Sommige teakhouten delen zelfs vervangen.

Dit ambachtelijk werk zal door vakmensen uitgevoerd moeten worden.

Het onder- en bovenwaterschip zullen eveneens onder handen worden genomen. Hiervoor gaat de Hudson naar De Haas op het voormalig Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) terrein voor een dokbeurt.

Voordat we de restauratie van de Hudson kunnen starten, hebben we naast onze eigen financiŽle bijdrage en het fonds Schiedam Vlaardingen e/o ook financiŽle steun van u nodig.

Helpt u mee dit te realiseren vult dan onderstaand formulier in  Zo kunnen we de Hudson weer voor jaren in een goede staat behouden.

Indien u het op prijs stelt kunt u als dank voor uw bijdrage gebruik maken van onze faciliteiten op de Hudson.

 

 
Als u wil sponsoren stort op bankrekening NL25RABO0149046022
ten name van Stichting Help de Hudson onder vermelding van sponsoring.

       Sponsorbrief pdf

 

 

Disclaimer

De informatie op www.museumschiphudson.com is met grote zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. De "Stichting Help de Hudson" aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website.       

Contact: i

W. van der Linde

iinfo@museumchiphudson.com