Museumschip Hudson

Home     De Hudson    Tentoonstelling    Uit het archief    Media   Algemene informatie  Sponsorpagina  Facebook  Twitter

Startsein verbouwing tentoonstelling HUDSON

 

Bijna alle vrijwilligers van het Museumschip Hudson waren aan boord van de "zeer oude Westlander" van Warbout Rondvaarten, voor een tochtje door de Vlietlanden. Tijdens deze geweldig mooie vaartocht door de Biesbosch van het Westland werden de vrijwilligers door het bestuur ingelicht over de op handen zijnde verbouwing van de tentoonstelling over de Zeesleepvaart tijdens de 2e Wereldoorlog.

Aan de hand van tekeningen kregen de vrijwilligers een beeld van de nieuwe expositie. Allen waren zeer enthousiast en staan klaar om de oude tentoonstelling te ontmantelen.

 

      

 

Disclaimer

De informatie op www.museumschiphudson.com is met grote zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. De "Stichting Help de Hudson" aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website.       

Contact: i

W. van der Linde

iinfo@museumschiphudson.com